Seneno mleko vrhunske kakovosti s certifikatom ekološko.

Ko govorimo o našem dobavitelju lahko rečemo samo to. Strast do ekološkega kmetovanja in trajnostnega načina življenja je vodila k pridelavi tega izjemnega mleka. Krave se prehranjujejo izključno s senom, ki ga pridelujejo na ekološki kmetiji. To zagotavlja, da je mleko, ki ga proizvedejo, bogato z vitamini, minerali in drugimi hranili, ki so ključni za zdravje vašega telesa.  
Seneno mleko Špajza refil Škofja Loka

Predanost ekološkemu kmetovanju omogoča, da zagotavljajo seneno mleko najvišje kakovosti. Izdelki so certificirani ekološko, kar pomeni, da ne vsebujejo pesticidov, umetnih gnojil ali drugih kemikalij, ki bi lahko ogrozile okolje ali vaše zdravje. Poleg tega krave ne prejemajo zdravil, hormonov ali drugih dodatkov, ki se lahko nahajajo v krmi, kar zagotavlja, da je mleko popolnoma naravno.

 

Seneno mleko Špajza refil Škofja Loka

Ekološko kmetovanje namreč zagotavlja, da izdelki niso le boljši za vas, temveč tudi boljši za planet. Z uporabo trajnostnih kmetijskih praks zmanjšujejo negativne vplive na okolje in ohranjamo kakovost našega okolja in naravnih virov za prihodnje generacije.

 

Seneno mleko Špajza refil Škofja Loka

Ponudba senenega mleka je popolnoma naravna, brez dodanih sladkorjev ali drugih umetnih sestavin. Poleg tega je seneno mleko sveže in vedno dostopno našim strankam.

Če iščete naravno, okusno in hranljivo mleko, ki je tudi prijazno do okolja, potem je seneno mleko s certifikatom ekološko zagotovo prava izbira za vas.

Oglejte si našo ponudbo senenega mleka in se prepričajte sami!

Seneno mleko je znano po svojih mnogih prednostih.

Prvič, seno je naravna hrana za krave, ki ne vsebuje kemikalij in drugih dodatkov, ki se lahko nahajajo v krmi iz silaže ali koncentrirani krmi. To zagotavlja, da je mleko, ki ga proizvajajo krave, bolj naravno in bolj zdravo.

Drugič, seneno mleko vsebuje več hranil kot mleko, ki ga proizvajajo krave, ki se hranijo s koncentrirano krmo ali silažo. Seno je bogato z vlakninami, beljakovinami in energijo, kar prispeva k boljši kakovosti mleka. Poleg tega je seno tudi bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki so pomembne za zdravje srca. Ugodnejše je tudi razmerje med n-6 in n-3 maščobnimi kislinami.

Tretjič, seneno mleko je odlično za ljudi, ki imajo težave z alergijami ali prebavili. Ker je seno naravno, ne vsebuje umetnih dodatkov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije ali druge prebavne težave.

 

Več informacij o senenem lahko preberete tukaj

Seneno mleko Špajza refil Škofja Loka

Izpostavljeno:

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK, prvak vrste in zlat na Agri 2023! september 2023NOVICA!!   1. DECEMBRA 2023 je GOZDNI MED Jerneja Benedičiča prejel laskavo priznanje DRŽAVNI PRVAK!Poleg zlate medalje na Agri 2023 in prvaka vrste, je naziv državnega...

Slovenski naravni med

Slovenski naravni med

Slovenski naravni medOkusna in zdrava poslastica iz neokrnjene narave Slovenija je ena izmed držav z bogato tradicijo pridelave medu. Znana je po svojih čebelarskih panogah, ki gojijo čebele na neokrnjenih naravnih območjih. Medtem ko je med postal priljubljena hrana...