Z zlatom nagrajeni izdelki AGRA 2023 v trgovini Špajza Refil, ex. Pouhn Cekar

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK,

prvak vrste in zlat na Agri 2023!

september 2023

NOVICA!!

 

1. DECEMBRA 2023

je GOZDNI MED Jerneja Benedičiča prejel laskavo priznanje DRŽAVNI PRVAK!
Poleg zlate medalje na Agri 2023 in prvaka vrste, je naziv državnega prvaka najvišje priznanje.

Več ne gre!

Zaloga je dostopna v naši trgovini. Medu pa ni prav veliko, zato se splača pohiteti!

 

Najboljši gozdni med iz neokrnjene narave:

 

Čebelar Jernej Benedičič deli svoj uspeh

 

V odmaknjeni vasi Martinj Vrh, ki leži med slikovitimi hribi Škofjeloškega hribovja, na gorski kmetiji P’r Martinšk, domuje strasten čebelar Jernej Benedičič. Njegove čebele imajo privilegij bivati v gorskem okolju, ki je nedotaknjeno s strupi, kot so škropiva in umetna gnojila. Jernejeva predanost naravni pridelavi medu je navdušila mednarodno občinstvo na nedavnem mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu, kjer je njegov gozdni med osvojil zlato medaljo in prestižno nagrado PRVAK VRSTE.

 

Posebnost Jernejevega medu izvira iz čistega okolja, v katerem njegove čebele nabirajo nektar. V okolici ni bilo uporabljeno nobeno škropivo, kar zagotavlja, da je med popolnoma naraven in brez strupov. Ta edinstvena kakovost je bila prepoznana na mednarodnem nivoju, kar pomeni, da ima vsak grižljaj tega medu globoko povezavo s čistostjo gorskega zraka in neokrnjene narave.

Kljub izzivom, ki jih je prineslo vreme v zadnjem letu, je Jernej pridobil približno dovolj medu, da zadovolji svoje zveste stranke. Letošnja letina sicer ni bila obilna, a kljub temu so njegovi izdelki prava poslastica za vse ljubitelje kakovostnega medu.

“Vsak dan je izziv,” pravi Jernej, “vendar me strast do čebelarjenja vodi naprej. V tem čistem okolju se čebele počutijo domače, kar se pozna v okusu in kakovosti našega medu.”

Z veseljem sporočamo, da je Jernejev gozdni med zdaj na voljo v naši trgovini. A pozor, zaloge ni neomejeno. Zaradi omejenih količin tega nagrajenega medu vam toplo priporočamo, da pohitite s svojim nakupom, da boste lahko uživali v tej izjemni poslastici narave.

Ne zamudite priložnosti, da poskusite najboljši med, ki ga ponuja narava. Podprite lokalnega čebelarja Jerneja Benedičiča in uživajte v edinstveni izkušnji pristnega, neokrnjenega gozdnega medu, ki je pridelan s srcem in strastjo. Vaše brbončice vam bodo hvaležne.

Zlata medalja za GOZDNI MED 2023, čebelarja Jerneja Benedičiča
PRVAK VRSTE za gozdni med 2023, čebelarja Jerneja Benedičiča

Izpostavljeno:

Slovenski naravni med

Slovenski naravni med

Slovenski naravni medOkusna in zdrava poslastica iz neokrnjene narave Slovenija je ena izmed držav z bogato tradicijo pridelave medu. Znana je po svojih čebelarskih panogah, ki gojijo čebele na neokrnjenih naravnih območjih. Medtem ko je med postal priljubljena hrana...

Seneno mleko

Seneno mleko

Seneno mleko vrhunske kakovosti s certifikatom ekološko. Ko govorimo o našem dobavitelju lahko rečemo samo to. Strast do ekološkega kmetovanja in trajnostnega načina življenja je vodila k pridelavi tega izjemnega mleka. Krave se prehranjujejo izključno s senom, ki ga...