Vinotoč Škofja Loka

Vrhunsko točeno vino v vrgovini
Špajza-refil
.

Okušajte eleganco vinotoča v Škofji Loki

Vstopite v svet vrhunskih vin in pristnega vinogradništva v srcu Škofje Loke. Naša trgovina, Špajza Refil, vas vabi na edinstveno vinsko potovanje, kjer se srečajo tradicija in strast do vrhunskih vin. Naša ponudba vključuje izjemna vina vinarja iz Vipavske doline,  Vina Bregovi Valterja Brataševca.

Odkrijte zgodbo vinotoča v Škofji Loki

Vinotoč Škofja Loka, ki se nahaja v trgovini Špajza refil (bivši Pouhn cekar), ponuja vrhunsko vinsko izkušnjo. Vinotoč je dom vin Valterja Brataševeca, strastnega vinarja, ki z ljubeznijo in spoštovanjem do zemlje ter tradicije ustvarja izjemna vina. Njegov najstarejši vinograd, Nono Gustl, je znan po izjemnem sivem pinotu, rebuli in rumenem muškatu ter se zdaj ponaša tudi z sorto zelen. Poleg tega trte rastejo na sončnih terasah v Kalinovcu, idealnih za merlot in laški rizling.

Vrhunska vina iz Vipavske doline

Naša ponudba se razteza vse do sončne Vipavske Doline, kjer vinogradniki s skrbjo in predanostjo negujejo trte. Vinogradi Pri mostu, Na Cesti in drugi, prepoznani po svoji rodovitni zemlji, dajejo vrhunska vina, kot so laški rizling, beli pinot, chardonnay in rumeni muškat. Vipavska Dolina prinaša edinstvene arome in svežino, ki jih boste okušali v vsakem požirku.

Naravna ustvarjalnost in vinska strast

Valter se pri ustvarjanju njegovih vin poslužuje izključno naravnih metod. Njegova zemlja je njegova največja zakladnica, kjer se srečujejo sonce, veter in vinogradniška strast. Skrbi za vsako trto, jo neguje od njenega prvinskega videza do trenutka, ko dozori v sočen in poln grozd. Vsaka trgatev je za njega praznik narave, ki ga z veseljem deli z vami.

 

Vinotoč v Škofji Loki - Špajza refil trgovina. Vina Brataševec, vinska klet Bregovi, Vipavska dolina

Doživetje Vipavske doline

Z veseljem vas vabimo, da doživite čarobnost Vipavske vinorodne dežele v najlepšem okolju. Ko boste naslednjič vandrali po teh slikovitih gričih, ne spreglejte priložnosti za nepozaben oddih v čudovitih sobah nad vinsko kletjo Bregovi. Prepustite se užitkom, ki jih ponuja ta rajski kotiček, kjer se prepletajo vrhunska vina in pristna gostoljubnost.

Za vaše udobje so pripravili posebno ponudbo. Kliknite spodnji gumb in si zagotovite svoje prenočišče že danes. Ne odlašajte, pričakujejo vas s široko odprtimi vrati in nasmehom na obrazu.

Vina Bregovi. Valter Brataševec - vinotoč Škofja Loka v trgovini Špajza refil
Vina Bregovi. Valter Brataševec - vinotoč Škofja Loka v trgovini Špajza refil

Okušajte umetnost vinarja Valterja Brataševeca

Vstopite v naš vinotoč v Škofji Loki, kjer se boste prepustili edinstveni umetnosti vinskega sveta. Spremljajte vsak korak, od nežnega cvetenja trte do ročnega trgatve, ki prinaša bogastvo okusov v vsako steklenico. Vrhunsko točeno vino kot tudi flaširano, vas čaka v naši trgovini Špajza Refil, kjer se srečajo tradicija, strast in okusnost.

Ne zamudite priložnosti, da okusite najboljše vinarstvo Vipavske Doline. Obiščite nas in se prepustite vrhunskim vinom, ki bodo očarala vaše brbončice. V Špajzi Refil boste našli več kot le vino – boste del zgodbe, ki se razvija v vsakem grozdu, vsakem požirku in vsaki kapljici, ki teče iz roba kozarca. Okusite pristnost in eleganco vinotoča Škofja Loka v naši trgovini Špajza Refil!

Izpostavljeno:

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK, prvak vrste in zlat na Agri 2023! september 2023NOVICA!!   1. DECEMBRA 2023 je GOZDNI MED Jerneja Benedičiča prejel laskavo priznanje DRŽAVNI PRVAK!Poleg zlate medalje na Agri 2023 in prvaka vrste, je naziv državnega...

Slovenski naravni med

Slovenski naravni med

Slovenski naravni medOkusna in zdrava poslastica iz neokrnjene narave Slovenija je ena izmed držav z bogato tradicijo pridelave medu. Znana je po svojih čebelarskih panogah, ki gojijo čebele na neokrnjenih naravnih območjih. Medtem ko je med postal priljubljena hrana...

Seneno mleko

Seneno mleko

Seneno mleko vrhunske kakovosti s certifikatom ekološko. Ko govorimo o našem dobavitelju lahko rečemo samo to. Strast do ekološkega kmetovanja in trajnostnega načina življenja je vodila k pridelavi tega izjemnega mleka. Krave se prehranjujejo izključno s senom, ki ga...