Z zlatom nagrajeni izdelki AGRA 2023 v trgovini Špajza Refil, ex. Pouhn Cekar

Okusite pravo Slovenijo s slovensko mocarelo!

september 2023

Okusite pravo Slovenijo s slovensko mocarelo:

 

Zlata domača mocarela v naši trgovini

Če ste ljubitelj pristnih in kakovostnih mlečnih dobrot, potem ne smete zamuditi priložnosti, da okusite pravo Slovenijo v obliki zlate mocarele. Ta izjemna poslastica je na voljo pri nas, v trgovini Špajza Refil v čarobnem mestu Škofja Loka. Prihaja izpod rok mojstrov na kmetiji Pr’Matevž, ki že vrsto let slovijo po vrhunski kakovosti svojih mlečnih izdelkov.

Slovenska mocarela, ki jo ponosno proizvaja kmetija Pr’Matevž, ni le običajna mocarela. Je zlata mocarela, ki je prejela prestižno zlato medaljo na Agri 2023 in zlato priznanje na 34. festivalu Dobrote slovenskih kmetij. Te nagrade niso le potrditev izjemne kakovosti, temveč tudi zagotovilo, da boste ob vsakem grižljaju doživeli popolnoma edinstveno kulinarično izkušnjo.

Kaj naredi to domačo mocarelo tako posebno? Prva skrivnost je v sestavinah. Mocarela se izdeluje iz svežega domačega mleka brez umetnih dodatkov. Vsaka kroglica je ročno oblikovana, sledi tradicionalnim italijanskim receptom, pri nas pa ni prav pogost izdelek. Rezultat je nežna, kremasta tekstura, ki se stopi v ustih, ter bogat, osupljiv okus, ki razveseljuje brbončice.

Nakup te izjemne mocarele je sedaj še enostavnejši, saj jo lahko najdete pri nas, v trgovini Špajza Refil v Škofji Loki. Špajza Refil je kraj, kjer se srečata tradicija in sodobnost, saj ponujamo najboljše lokalne izdelke in pridelke. Zdaj je prav na naših policah, na voljo tudi zlata slovenska mocarela izpod rok mojstrov kmetije Pr’Matevž.

Ne zamudite priložnosti, da okusite najboljšo domačo mocarelo v Sloveniji. Obiščite nas, trgovino Špajza Refil v Škofji Loki in se prepustite čarobnemu okusu pristne slovenske mocarele, ki bo vaše brbončice popeljala na nepozabno kulinarično potovanje. Uživajte v okusu prave Slovenije z vsakim grižljajem te izjemne zlate mocarele!

Zlata slovenska mocarela - Špajza refil trgovina Škofja Loka
Zlata slovenska mocarela - Špajza refil trgovina Škofja Loka

Izpostavljeno:

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK!

Gozdni med iz Martinj Vrha DRŽAVNI PRVAK, prvak vrste in zlat na Agri 2023! september 2023NOVICA!!   1. DECEMBRA 2023 je GOZDNI MED Jerneja Benedičiča prejel laskavo priznanje DRŽAVNI PRVAK!Poleg zlate medalje na Agri 2023 in prvaka vrste, je naziv državnega...

Slovenski naravni med

Slovenski naravni med

Slovenski naravni medOkusna in zdrava poslastica iz neokrnjene narave Slovenija je ena izmed držav z bogato tradicijo pridelave medu. Znana je po svojih čebelarskih panogah, ki gojijo čebele na neokrnjenih naravnih območjih. Medtem ko je med postal priljubljena hrana...

Seneno mleko

Seneno mleko

Seneno mleko vrhunske kakovosti s certifikatom ekološko. Ko govorimo o našem dobavitelju lahko rečemo samo to. Strast do ekološkega kmetovanja in trajnostnega načina življenja je vodila k pridelavi tega izjemnega mleka. Krave se prehranjujejo izključno s senom, ki ga...